Υπαναχώρηση/ Επιστροφή

Α) Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε μπορείτε να το κάνετε μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία που το παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε μόνο με το μεταφορικό κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Β) Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής του προϊόντος αφορά λάθος της επιχείρησής μας, τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει εμάς. Στην περίπτωση αυτή για την επιστροφή του προϊόντος επικοινωνήστε στο 2310-227200.

Γ) Οι δυνατότητες επιστροφής είναι οι εξής: α) πιστωτικό ή β) επιστροφή χρημάτων. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων και η συναλλαγή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα, τότε τα χρήματα σας θα πιστωθούν ξανά στην κάρτα σας. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται δεκτή από παραλήπτες δώρων, ειδικές παραγγελίες, καθώς και αν το κόσμημα έχει υποστεί οποιαδήποτε μετατροπή (π.χ. χάραξη, αλλαγή μεγέθους δαχτυλιδιού κτλ). Καμία επιστροφή δεν γίνεται δεκτή αν το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί ή αν έχει αλλοιωθεί η αρχική του συσκευασία.

Ακύρωση Παραγγελίας

Έχετε τη δυνατότητα να ακυρώσετε την παραγγελία σας καλώντας στο 2310 227200 ανάλογα με το στάδιο εξέλιξης της παραγγελίας σας θα σας ενημερώσουμε για τις επιλογές που έχετε. Εάν ο πελάτης ακυρώσει την παραγγελία όταν τα προιόντα βρίσκονται στο μεταφορέα, τότε ο πελάτης υποχρεούται να πληρώσει τα έξοδα μεταφοράς προς την επιχείρησή μας.